Home
Qui som
On som
Empreses membres
Directori d'empreses
Comunicació
Notícies
Agenda
Documentació jornades
Circular Informativa
Recull de premsa
Biblioteca
Links d'interès
Borsa

EMPRESES PATROCINADORES

EMPRESES MEMBRE


Centre Metal·lúrgic
QUI SOM

El Club de Joves Empresaris (JEC) per iniciativa del Centre Metal·lúrgic va néixer l'any 2003, en ell es reuneixen els joves que resideixen en òrgans de direcció d'empreses familiars associades al Centre Metal·lúrgic o que properament hi accediran, així com els emprenedors que han creat la seva pròpia empresa i que comparteixen inquietuds molt similars.

Aquest marc de relació permet assolir coneixements sobre temes específics i/o genèrics que són de gran utilitat per l'activitat professional. També permet compaginar activitats més lúdiques, però no menys interessants, com visitar empreses del mateix o d'altres sectors, preparar-se per a la successió familiar o per a nous projectes i compartir experiències, entre d'altres qüestions.

Amb la intenció d'atendre aquestes necessitats d'informació, assessorament, relació, formació, entre d'altres, el JEC va obrir una nova via d'activitat empresarial dirigida als empresaris menors de 45 anys creant un nexe d'unió entre els seus membres i fomentant l'esperit d'interrelació i col·laboració entre ells.

LA NOSTRA MISSIÓ

"El JEC som, la unió de Persones que, amb experiència i il·lusió, ens comprometem a construir un nou entorn empresarial"
El JEC ofereix un marc relacional als joves empresaris, associats al Centre Metal·lúrgic, on posar en comú inquietuds, intercanviar experiències i adquirir uns coneixements, amb la finalitat d'assolir un futur amb més garanties d'èxit empresarial.

ORGANIGRAMA

Membres del Comitè del JEC