Home
Qui som
On som
Empreses membres
Directori d'empreses
Comunicació
Notícies
Agenda
Documentació jornades
Circular Informativa
Recull de premsa
Biblioteca
Links d'interès
Borsa

EMPRESES PATROCINADORES

EMPRESES MEMBRE


Centre Metal·lúrgic




(06/04/2011)
ÈXIT DEL JEC POINT 2011, EN LA SEVA SEGONA EDICIÓ

El passat 6 d'abril de 2011 més de 65 empresaris, socis del Centre Metal·lúrgic (CM) i membres del Club de Joves Empresaris (JEC), van assistir a la Casa Guasch, futura seu del CM, al JEC POINT 2011, trobada de joves empresaris del metall, en la seva segona edició.

Va obrir l’acte la Sra. Alícia Bosch, gerent de l’empresa “Muelles y Resortes Bosch” i presidenta del JEC, que va detallar el programa de l’acte, el qual es va iniciar amb taules de treball que duien el lema “el coneixement passa’l", concretament quatre; la taula RRHH i gestió de les retribucions, la taula Marketing industrial i online, la taula financera i la taula competitivitat a la pime, on els membres van poder intercambiar opinions, resoldre qüestions amb l’ajut d’experts.

L'exposició de la Sra. Bosch, es va veure complementada amb la projecció d'un vídeo en què es van poder visualitzar els esdeveniments més rellevants de l'any 2010 fins l'actualitat, entre els que es trobaven; esmorzars tertúlia organitzats, on van participar personalitats d’àmbit econòmic i empresarial; jornades específiques per a directius; visites a empreses del sector i d’altres àmbits reconegudes per la seva excel·lència...

Va assistir a l'acte la presidenta del Centre Metal·lúrgic, Sra. Sofia Gabarró, que va felicitar al JEC per la seva iniciativa i dinamisme al servei del món empresarial. Posteriorment, el Sr. Norbert Monfort, col·laborador acadèmic del Departament de Recursos Humans de ESADE, Màster en RRHH, Llicenciat en Psicologia (UAB), consultor de desenvolupament Organitzacional i soci-cofundador de Cookie Box, va conferenciar sobre el lideratge de proximitat.

Va patrocinar l'acte Femxa.
>>> Video esdeveniments més rellevants JEC 2010-2011
>>> Video esdeveniments més rellevants JEC 2003-2010
>>> JEC POINT 2011 1/2
>>> JEC POINT 2011 2/2



<< Tornar