Home
Qui som
On som
Empreses membres
Directori d'empreses
Comunicació
Notícies
Agenda
Documentació jornades
Circular Informativa
Recull de premsa
Biblioteca
Links d'interès
Borsa

EMPRESES PATROCINADORES

EMPRESES MEMBRE


Centre Metal·lúrgic




(09/04/2015)
NOU PRESIDENT DELS JOVES EMPRESARIS DEL CENTRE METAL·LÚRGIC

Arnau Grané Farell de 38 anys casat i amb dues filles, nou President del Club Joves Empresaris del Centre Metal.lúrgic , liderarà el JEC durant els dos propers anys i serà el quart president del JEC.

Des de fa 14 anys està al capdavant de l’ empresa ANGRA, compartint la gerència amb el seu germà Roger Grané.

ANGRA , situada a Barberà del Vallès i amb 48 anys d’història, ofereix solucions de qualitat en gelosies, tanques i portes de jardí, així com mampares de bany i dutxa. L’empresa treballa fent projectes a mida per a reformes, obra pública i privada, amb l’objectiu d’adaptar-se a les necessitats dels seus clients i amb l’aplicació de les normatives comunitàries. CE i el nou Codi Tècnic de la construcció.

L’Arnau, conscient que el JEC està totalment consolidat, es planteja nous reptes que han de fer que aquest Club creixi, s’interconnecti, tot aportant més valor a les empreses membres.

A més a més de seguir amb les activitats que ja ve desenvolupant el JEC com les visites a empreses, àpats tertúlia amb empresaris i empresàries, personalitats del món polític, cultural i econòmic, esmorzars d’economia, accions formatives i el JECPOINT que és la trobada anual de tots els membres del JEC.

Per l’Arnau el JEC és una font d’inspiració per trobar fórmules per millorar com a empresari, amb un entorn a on té l’oportunitat de compartir inquietuds i experiències amb altres empresaris i empresàries. Per ell, el JEC és la Universitat de l’empresa.

Per això convida a tots els joves empresaris del sector metal·lúrgic i d’altres sectors que s’apuntin al JEC!!!



<< Tornar